Fredag

Sedärja! Nu har mobilräkningen anlänt! 859:- kostar det att vara på landet och endast kunna utnyttja Felia-mobilen. Shit vad det är mycket dyrare än Kåmvikk, de räkningarna ligger på max 300 spänn.

Idag så har det spikats och sågats här utanför. Blev lite sådär halvnojjig över att det skulle dyka upp byggjobbare utanför fönstret när jag satt i soffan i trosor och t-shirt. Självklart dök det upp en byggjobbare utanför så nu har jag försökt få ner persiennen så gott det går, den funkar inte riktigt bra sen målaren var här sörrni. Frustrerande, ska jag inte kunna vara som jag brukar i min lägenhet förräns allt detta med stambytet är klart? Inte kunna duscha och sen iförd handduk gå till soffan? Jag blir galen!!!

I och för sig så kan jag ju inte duscha alls när det är stambyte, men det börjar ju inte förräns om nästan två och en halv vecka. Tur att jag har bestämt att inte vara hemma. Jag måste väl gå hit nån gång och hämta räkningarna och kolla så att de inte blir bortglömda inlagda i en garderob eller så, när elkillarna var här så låg det ju post i badrummet liksom.

Nu är ju jag lite lättstressad dårå, men att överleva ett stambyte utan att ha någon annanstans att bo kan inte vara lätt!

Cajan är påväg till Yran och det verkar gå fint. Robban blev väckt av HP imorse vid fyra för då hade hon kommit hem. Jaja, han skulle upp fyra så det var inget fel i det. När han sen jobbat klart kommer sms: Hur var det nu? Femmans växel lika med 3000 varv ungefär 120 km i timmen. Jag hade inte en aning men trodde att det var 3500 varv som var 120. Cajans hastighetsmätare klarar inte av värmen utan då lägger den av och står på noll eller 150.

Senare idag ska jag leka med Cam!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man dör lämnar man kroppen och den slutar slå."
Marie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008