Lördag

Mitt i all denna ihoppackning så har jag börjat fundera på om jag ska hyra in Befälhavaren som hjälp när det gäller det här med elen. Han kan det där med att uttrycka sig fint och bestämt i brev, jag känner att jag inte klarar att ringa och dessutom så är det säkert bättre att ha allt på papper. Det som har skett som jag inte gillar är: dimmer borta, specialkontakt i taket borta, motorcykelhjälm trasig.
Det var som så att de flyttade datumet över en månad i tiden och jag ringde och frågade vad de skulle göra, blev upplyst om att jag skulle få jordade kontakter. Sen så har jag hittat ett papper, som landade i brevlådan efter att jag åkt, att det skulle plockas undan vid kontakter, takkontakter och vid elcentralen i hallen. Exakt hur ska jag kunna veta att det ska plockas undan på andra ställen än vid kontakterna när de säger till mig att jag ska få jordade kontakter???

Till råga på allt så började elen leva sitt eget liv här igår! Försvann och jag letade proppar, nåt jag inte hade längre. Två förgreningar funkade inte och jag la de i sopen. Sen blev jag med el igen och tog då upp förgreningarna ur sopen och de fungerade. Jag blir faan galen!!!

En himla tur att jag fick leka med Cam igår!!!

Cam missade bussen och gled hit i en taxi och kliver ur och ser hur snygg ut som helst. Vi skulle gå ärenden i centrum så jag hade bara slängt på mig ett par säckiga shorts, kände mig extremt hopplös bredvid henne.

Efter en titt på eländet här hemma, och jag böt till jeans och en ny mycket snygg t-shirt, så åkte vi hem till M för att hälsa på och titta på outfits. Både gamla och nya som M knappt ens kan förstå sig på nu. M hade bestämt sig för att vara hemma och sy klart det sista och förbereda sig inför idag. Så efter nån timmes skratt och skrän övergav vi M och åkte mot stan. Vi kom till Medborgarplatsen och där kände vi oss hemma och stannade hela kvällen lång.

En liten sammanfattning av gårdagen: Fick träffa Cam, M, Kex och Jug. Guuud vad jag kände att jag saknat dem när vi väl träffades!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Själen är något som förs över till nästa person i kön när man dör."
Helena, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008