Söndag

Jahasörrni! När elen höll på att strula iförrgår så la en av mina bordsfläktar av, det hade jag glömt igår. Tyckte att det var lite varmt i sovrummet och startade takfläkt och bordsfläkt och det bara smäller till! Hela sovrummet la av och fläkten luktade bränd el.

Jag såg aldrig om det bara var fläkten som smällde eller om det även var i elkontakten. Kontakten jag satte den i är en av de nya jag fått installerade. Nu vet jag inte om jag ens törs mig på att starta min stationära dator, den andra stationära gick ju sönder vid ett strömavbrott förut och om elen är såhär konstig nu så vet man inte, jag vill helst ha minst en stationär dator som fungerar faktiskt.

Försökte ringa MrT, som har en av mina bordsfläktar hos sig, men han svarade inte. Då skickade jag ett sms om att han skulle sluta spela WoW för att jag behöver min fläkt eftersom jag bor i en bakugn. Han har fortfarande inte hört av sig trots att vi kanske skulle gå ut och äta igår. Sånt blir jag galen på!!!

Min syrra skulle jobba i helgen så jag hade tänkt ringa henne igårkväll för att inte störa hennes sömn. Istället så ringde jag då min Mamma på dan och pratade lite, då berättar Mamma att syrran kan jag ringa till, hon hade lyckats smälla till i ryggen natten hon jobbade och kunde knappt ta sig hem i bilen. Då kände jag ju mitt ansvar som familjemedlem så jag ringde upp syrran.

Hon sa att det gick ganska bra. Gå och stå upprätt var bästa positionen men hon hade även kommit på hur hon skulle ta sig upp och ner ur soffan och på toa. Grejen är ju det att hon hade tänkt åka upp till landet imorron, nu ska hon istället uppsöka ryggdoktorn och hoppas att hon blir bra. Jag erbjöd mig att köra upp och ner om hon ville dit. Vi får se hur det blir. Syrran är ju bra mycket viktigare än min lägenhet liksom!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När någon dör hänger man en halv flagga på stången."
Simon, 4 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008