Tisdag

Jag har fastnat i bokvärlden. Två böcker lånade av Robban, den ena heter Smuts och den andra är Lemmys biografi. Smuts är slut och det är snart Lemmy-boken också. Smuts handlade om hur ruttet allt funkar inom prostitutionsbranchen och var över förväntan bra. En sån som inte gick att lägga ifrån sig. Lemmyboken har jag ju lyckats lägga ifrån mig nu, får se hur det går i natt.

Eftersom jag fastnat i böcker så har jag inte ens haft datorn igång för att ens kolla mailen. Idag när jag startade den så började den larva sig med att inte uppdatera virusprogrammet. Jag trodde att jag kanske missat nåt när jag varit åfflajn på landet men det var nåt annat strul, tror jag. Så småningom fick jag äntligen ny uppdatering och datorn slutade skrika om att den inte hade något virusskydd.

Igår var syrran hos ryggdoktorn och han fixade till hennes rygg, det visade sig att det inte alls satt i ryggen utan i nacken. Ryggdoktorn rekommenderade dock inte att klämma in sig i bil och sitta och åka i 6 timmar. Det innebär alltså att jag inte behöver köra bil nåt oväntat så då kan ju jag ta mig en öl!

Idag var systersonen här och hämtade Cajan, så nu är jag billös igen. Han kom upp för att hämta radion och fiskegrejer och jag tänker inte ens på att fråga honom om hjälp med mitt badrumsskåp som vägrar att lämna väggen. Jag är dum!

Nu har temperaturen sjunkit så att till och med Cajans hastighetsmätare funkar, i allafall på korta sträckor. Det är till och med så svalt att jag klarar mig rätt okej utan min bordsfläkt men när jag stökar omkring här så blir jag svettig och skulle verkligen behöva ha den ståendes på full snurr hela tiden. MrT lyser fortfarande med sin frånvaro, igår när vi pratade, eller om det var i söndags, så visste han inte om han skulle ha sina ungar nu i veckan. Eftersom han inte hört av sig så förutsätter jag att han har fått besök av dem. Så nästa vecka, då jäklar ska det där skåpet i badrummet ner!!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det kan vara väldigt irriterande för kroppen att dö. Då får den aldrig se sin familj mer."
Stig, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008