Lördag

Om jag nån gång skulle fundera på att bli terrorist så vet jag nu vad jag ska satsa på. El! Det är ju själva faan vad handikappad man blir bara av att vara utan kylskåp! Jag har fått panikflytta hem till MrT eftersom jag inte fick nån ny kyl igår.

T hade funderat på att han nog skulle klara sig ganska bra utan kyl, jag påvisade motsatsen. Ingen mjölk, ingen fil, inget smör och endast vatten att dricka om man ska ha nåt kallt. En macka utan smör blir inte lika kul som en med.

Om jag hade varit på landet så hade jag kunnat packa ner det i kylen till matkällaren och fixat det hela. Här har jag inte ens ett litet källarförråd och än mindre matkällare. Landet har sina fördelar!

Den här panikflytten blev ju lite förberedelseflytt också. Tv och låda packades med. Sen började problemen. Alltså, det är inte sådär jätteextremsvårt att ställa in en parabol, men vi fick inte nån mottagning över huvud taget! Helt sjukt! Bytte båda huvudena till parabolen och inte faan hjälpte det.

Jag hade lite svårt att somna igår eftersom jag låg och funderade över detta med tvlådan. När jag väl känner att nu, nu somnar jag, så väcks jag upp av farbror blå som i full karriär och med sirenerna på kommer med tjutande däck och ställer sig på cykelvägen utanför!

Nu ska jag försöka få lite fart på MrT så att vi kommer iväg och kan inhandla sånt vi tror vi behöver för att få igång min tv här, härreguud, på måndag måste det ju fungera! Det är fotboll då!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Bönder skrattar väldigt mycket eftersom de får så mycket frisk luft. Jag tror inte att deras barn behöver gå på dagis för de har så mycket luft hemma på gården. Dessutom äter de blommor för att det är nyttigt. Bönder ser nästan alldeles vanliga ut, särskilt bakifrån. Men när det är dimma kan man inte se dem."
Victoria, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008