Måndag

Idag har jag fortsatt med tvättandet, nu går till och med locket på på tvättkorgen här!

Jag har dessutom gett mig på att köra MrTs bil. Käre värld vilken traktor! En Volvokombi är det och automat, trög som faan i gasen och inte en suck att komma först vid rödlysena. Hur som helst så tog jag mig iväg till macken och tankade, när jag tyckte att nu är den nog snart full så gick det i lika mycket till! Upptäckte sen att jag inte såg nåt i sidospeglarna och hittade inte vars fasen man ställde in det så jag fick ringa T och fråga, gud vad tjejig jag kände mig.

MrT och jag brukar sitta likadant i bilar och inga justeringar brukar behövas. Idag upptäckte jag att T måste ha enormt långa gorillaarmar, jag nådde knappt ratten när jag hoppade in i förarsätet. Nu när jag kom hem så kontrollmätte jag, det skiljer ungefär 5 cm på våra armar. Men jag gillar att han har gorillaarmar.

Efter tankeriet så åkte jag till bolaget i Globen, mest för att jag tänkte att där har jag nog inga problem med att parkera. Tur som en tok och det fanns parkeringar längs trottoaren precis utanför. Jag parkerade, som jag tyckte, jättefint och när jag klev ut stod jag nästan en halvmeter från kanten.

Sen hem till Mamma för att hämta lite i frysen, jag kände att jag inte orkade laga mat så jag tog med mig färdiga matlådor med köttgryta. Där gick det liiite bättre med parkeringen och jag stod nog bara 20 centimeter från kanten.

När jag var påväg hit så kände jag att om jag måste göra nån mer avancerad parkering än att bara köra in till kanten så ringer jag upp till T så får han komma ner och parkera eländet. Väl framme så ser jag att det är gott om parkeringar och jag, hör och häpna, backade till en bra plats och det såg ut som när jag parkerar Cajan.

Som sammanfattning av biläventyret: Jag tänker inte köra själv mer än absolut nödvändigt. Tror jag nu i allafall.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Bonden är en väldigt lycklig man, först och främst för att han har traktor, men också för att han slipper jobba."
Håkan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008