Tisdag

Det där med att inte köra bilen gick ju åt skogen direkt. Idag bestämde jag och Missan att vi skulle leka så jag åkte dit och fick vaxade ögonbryn och klippt hår. Nu är jag sååå fin igen!!!

Vi bestämde även att inom kort ha en ny plejdejt för att färga mina ögonbryn.

När vi så småningom fixat och fikat färdigt så märkte jag att klockan var ju nästan middagstid. Jag övar mig på att vara hemmafru och var tvungen att störta iväg. Härreguuud, det är stressigt att vara hemmafru!

När jag var tillbaka på plats här så började jag, som en sann hemmafru, med att starta en tvättmaskin och sedan tog jag mig an matlagningen. MrT + son spelade WoW tillsammans så jag fick ju förvarna om mattiden i god tid. Hotade sonen med att dra ur kontakten till datorn om han inte kom till matbordet.

Efter panikflytten i helgen så har vi tappat bort en av kassarna. Först så funderade vi på vars diskborsten tagit vägen, sen idag så skulle jag ha olja och den fanns bara inte. MrT kommer på den braiga idén att vi kanske glömt kassen i bilen så jag gick ner för att kolla, ingen kasse där heller. Då börjar T fundera om vi kan ha glömt den kassen hemma hos mig, det har jag dock inte orkat kolla upp ännu. Men imorron, då jäklar ska här kollas!

PS. Det gick lättare att parkera idag men jag måste ha stooora rutor för att klara av det....

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar."
Anders, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008