Fredag

Det har blivit en rasande åtgång på hembränd müsli här. Kompletteringshandling av rågflingor och flytande honung genomförd. När jag var på väg till självscanningsaffären så kom jag på att jag skulle nog ringa syrran och höra om hon skulle med, då var hon redan där så vi dejtade på affärn kan man säga.

Vi gjorde sällis till bolaget och kände oss väldigt miljömedvetna då vi lämnade en bil på parkeringen och samåkte dit. Jag visste nog inte riktigt vad jag skulle ha, mer än att det skulle vara öl till både MrT och mig. Det slutade med att jag handlade på samma sätt som Madeluttan brukar göra, många Sofiero och några finöl till T. Madeluttan köper ett flak Sofiero och 6 finöl till befälhavaren.

Framemot middagstid så blev det då grillning hos grannen. Jag fick grilla!!!

Som vanligt när jag är i grilltagen så blev det så jädra gottigt!!! Tror jag fick godkänt av alla. T-dotter + T-son, som skulle äta korv, åt baconlindade kycklingspett och grillad älg med god aptit. Aj löööv grillning!

Har hittat en sak till som jag skrivit upp på önskelistan. En ny fjärrkontroll som inte behöver batterier. Här kan du titta på och läsa om fjärren. Också en miljövänlig sak, det känns som att den är mindre jobbig att använda än Befälhavarens manuella mobilladdare, 30 varv ska räcka till en veckas tv-zappande.

Oj, jag har helt glömt att berätta en viktig sak. På landet håller nya bron + balkongen på att ta form!! Fatta att jag aldrig varit ute på balkongen där. Det fanns bro och balkong när jag var liten men gå ut på balkongen fick jag inte för Pappa sa att den var rutten och osäker att gå på, så när tennisbollar, frisbee, badmintonbollar och fotbollar hamnade där så fick Mamma gå dit och hämta.

Bara för detta broprojektet så känner jag att jag måste göra en investering. Antingen en kamera till Mamma eller allra helst en mobil med kamera som är så enkel att hon kan lära sig skicka bilder. Nu säger Mamma att jag måste skynda mig dit för att fota.

@Cam: Nyhet och nyhet, när vi träffades och var kära för hundra år sen så var tvättkorgen överfull och jag tömde den även då och hittade i botten ett par jeans som han hade glömt att han hade.

@Varg: Ja, köp nya!! Ta med hit och vi återvänder till parkeringen!!! Även Polisen åker inlines nu, han övade i trapphuset sa han för några år sen.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Bönder är väldigt drabbade av galna kosjukan. I England ska de slakta många miljoner."
Nils, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008