Lördag

Igår införde jag en av mina egna vanor här. Fredagar är byta-lakan-dagar. Faktiskt så hjälpte MrT till och T-dotter + T-son bäddade om sina sängar själva, förutom påslakanen som jag fick hjälpa dem med. Anledningen till byta-lakan-på-fredagar är självklart Pippi Långstrump. Städa, städa varje fredag och så varje jul. Det tycker jag är kul! Men aldrig mörda' på en lörda' för det verkar skumt. Det tycker jag är dumt!

Sen blev T-sonen lite rastlös och ville baka nåt gott. Så vi begav oss in på receptsidan här och hittade äppelkaka och Steffies kladdkaka. T + dotter ville ha äppelkaka och jag + T-sonen ville ha kladdkaka. Det slutade med att MrT bestämde att vi gör båda sorterna. Eller riktigt slut blev det inte där, T-dottern började att fixa och dona i köket och började med kladdkakan. Det blev alltså "bara" kladdkaka igår, idag får vi se. Pankisar är påtänkta till middag. Känner mig enormt nyttig just nu.

Här är den otroligt ofotogeniska kissen som visar att han faktiskt kan synas mer än som en svart klump på bilder:

Idag ska jag försöka få med mig MrT hem till mig själv och tejpa dörrarna, om den planen spricker så får jag göra det själv. Stambytet börjar på måndag, om jag nu inte fått nån lapp i brevlådan om att det är flyttat.

Ikväll ska jag, eventuellt kanske, åka in till stan och möta Kraman. Igår fick vi äntligen fatt i varann efter lång tids försök att få prata med varandra. Det verkar ha hänt en hel del sen sist om man säger. En öl, prat och skratt är nog precis vad vi behöver!

@Varg: Inte ett dugg förvånad! Han är som han är och det är väl förmodligen därför vi gillar honom. Men, jag kom på en sak angående det där med att öva inlines, undrar om mitt knä håller för det än.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om det visar sig att det är en kvinna som är bonde, blir hon tvungen att gifta sig med en husbonde."
Anna, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008