Söndag

De där med skratt blev det mycket av igår. Ingenting blev som vi trott utan vi hamnade på kalas i Älvsjö. Kalaset blev en riktig reunion för gamla fabriksarbetare! Hur kul som helst att träffa folk man inte sett på år och dag!!

Tess var där och hennes son hade hunnit bli två år, sist jag såg honom var han bara nån månad. Ett annat fabrikspar var också där och deras dotter hade hunnit bli hela 8 år. Det är ju inte riktigt klokt hur länge sen vi sågs, tur de har ungar så man har lite koll på när man sågs sist och sånt.

En av tjejerna jobbar på skönhetssalong nu, hon passar så bra till det! Det är mycket med mina ögonbryn just nu, hon målade i som hon tycker det ska vara, väldigt likt som Missan tycker det ska vara så det kändes fint att det inte blev oordning med mina bryn i allafall.

Värdinnan bjöd på jättegoda hallondrinkar!! Eftersom det var många på festen så gjordes många drinkar.

Jag, som är en lugn och fin flicka, missade totalt att det blev slagsmål och polisbesök på festen. Lika bra det. Sen så visade det sig att det var grannen som var polis och då begrep jag ännu mindre.

Själv tror jag kanske att månen kan ha påverkat slagskämparna. Den lös upp vår kväll så stor och fin.

Idag är jag inte i lika god form som igår men trots det så har jag, som en sann hemmafru, både dammsugit, plockat ur och i diskmaskinen och förberett middagen! Idag blir det köttgryta med ris och sallad till det.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Centerpartiet består av bönder, men de håller för det mesta till i städerna."
Magnus, 10 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008