Onsdag

Japps, idag fick jag ännu en ångestattack!

Idag skulle jag bara hem till mig själv för att hämta posten och möts på parkeringen av farbrorn som håller reda på bilarna, han undrade om jag bytt märke! Haha, han är så söt, han har full kontroll på alla bilarna på parkeringen och vem som har vilken. Sen tar jag hissen upp till min våning. Där står grannens dörr på vid gavel och inte en käft är på våningsplanet. Ska låsa upp min dörr och märker att det inte går, jäklar, nu är det fel med nycklarna hinner jag tänka innan jag märker att dörren är olåst! Varför har jag hemförsäkring?

MrT får faan åka varje kväll och kolla att min dörr är låst. Tyvärr så vet jag hur han fungerar så jag litar inte ett dugg på att han gör det varje dag. Känns så himla bra att åka till landet med känslan av att mitt hem är vidöppet för vem som helst, det finns ett par puckskallar i mitt hus som jag absolut inte vill ska ens gå i närheten av min ytterdörr. För att inte tala om såna som är ute i såna ärenden, de känner förmodligen till att dörrarna brukar stå olåsta i stambytesfastigheter.

Kommer hem till T och är i upplösningstillstånd över detta. Försöker ringa han som var och böt låscylindern men han svarar inte, hittar ett nummer till en annan på byggfirman och ringer dit. Han tyckte att det var helt galet och skulle genast säga till rivningskillarna. Jamen jösses vad jag tror att han prioriterar det.

Såhär såg det i allafall ut i mitt badrum idag, bilden till vänster visar där mitt badkar stod och bilden till höger visar där toastolen stod:

Även fast det verkar totalt onödigt att ens ha med sig nycklar eftersom dörren ändå inte är låst så har jag en jädrans massa nycklar på min nyckelknippa just nu. Känner mig lite som fader Fourah på fort Boyard:

Sobril slut, jag tar en öl sålänge! Åver änd aut!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Bönder blir lyckliga så fort de känner lukten av skit."
Ola, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008