Torsdag

Inatt så hade jag mardrömmar om min lägenhet. Första gången jag var där så stod dörren på glänt och tvn var på. Andra gången så var dörren nästan stängd men låset hade inte gått igen och då vågade jag inte ens titta in utan vände och sprang till hissen, bara det att hissen var så fruktansvärt långt bort och jag sprang och jag sprang. Vaknade helt svettig!

Precis som om hon känt på sig mina läskiga drömmar så hörde Misen av sig. Hon har kommit på att vi minsann ska gå och träna tillsammans. Just när vi pratade så var jag lite hispig med packning och lägenhet och MrT men när jag väl satt på tåget så kände jag att det skulle vara apkul! Dels så ses vi, som vi aldrig gör nuförtiden, dels så kommer jag iväg till gymmet. Sällis kan göra underverk! Hoppas verkligen att vi kommer igång med det nu till hösten det skulle förmodligen göra underverk för mitt knä om inte annat.

Sen iväg då till Centralen för vidare färd med tåg till landet. SJ är fasen inte kloka, jag satt ensam i min vagn största delen av resan och endast två andra befann sig i vagnen under färden, förutom personalen dårå. Klart som sjutton att det blir dyrt att åka tåg när de, för det första har hutlösa priser från början och för det andra kör tåg som inte ens är till en tredjedel fyllda.

När det gått nån timme så var jag rätt trött på tåg och gick till serveringen för att köpa en öl, det blev två för det var småburkar. Han som serverade var tvungen att pysa upp ölburkarna för att få servera och det resulterade i en halv öl över packning och mig själv, sicken jädra tur att jag köpte två!

Nu är jag snart framme och då kommer jag lukta massor av öl när jag ska möta lilla Mamma.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är viktigt att veta en del om sina rötter. Det är inte bara bönder som behöver göra det."
Lasse, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008