Måndag

Jag är ägd!

Igår så var vi bjudna till bondgården på middag. På bondgården bor dvärgcollien Tessie. Hon gillar mig lite ibland. Igår var där en till hund på besök, en liten pudel. Jag tyckte det skulle vara lika så när jag bjöd Tessie på en godis så bjöd jag även pudeln, det gillades inte av Tessie. Om hon hade kunnat så hade hon nog knölat in sig innanför min tröja, hon satt på mig och blängde på den stackars lilla pudeln. Här får man minsann inte vara otrogen med andra hundar heller!

Det hade väl varit en sak om hon gjorde så med nån av de som bor på bondgården, men jag liksom? Jag hälsar på där ibland på sommaren och är borta hela vintern.

Idag har jag sågat ved på alla håll och kanter. Käre värld vad sågspån letar sig in överallt! Näsa, öron och kläderna, för att inte tala om håret! Jag tvättade håret dubbla gånger och det är nog fasen kvar sågspån än.

Vi hade tänkt att åka och handla i stora affären och samtidigt tanka bensin i dunkarna som används till gräsklipparna. Som tur var så avstyrde jag det, har vi ingen bensin så behöver vi inte klippa gräset! Istället åkte vi ner på byn och inhandlade det som saknades, kaffemjölk och så. När vi kom tillbaka hem så kom Mamma på att hon ändå behövde åka till storaffären, den ligger granne med banken och hon behövde betala en räkning. Så himla fiffigt att det mobila bredbandet funkar, jag kunde ju snabbt och lätt betala den där räkningen!

Go bredband, go bredband!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man ska slakta ett djur måste man först slå det i huvudet med en kloss. Slaktare är ofta väldigt hårdkokta män."
Rickard, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008