Måndag

Igår skulle vi uppsöka lokala kinahaket för att avnjuta deras buffé. På dan börjar MrT att försöka fixa så att bilden från datorn ska visa sig på tvn. Eftersom han och jag tänker olika när det gäller sånt där så började jag fixa med annat, baka frallor, vika tvätt och till sist baka kanelbullar.

T-dottern frågar när vi ska åka och äta och T säger att vi nog inte ska det för att jag är så sur! Ibland är han helt hopplös. Jag hade alltså bakat och fixat och donat och för säkerhets skull så hjälpte jag honom till sist att få bilden till tvn. Fortfarande var det jag som var sur! Undrar just hur han skulle uppleva mig om jag verkligen var sur. Som att jag skulle hjälpa honom med datorn då liksom.

Kolla vad bra bullarna blev, alla olika och alla goda:

Tydligen så förstod han under dan att jag nog inte skulle varken bakat eller hjälpt till med datorn om jag varit sur. Colan tog slut och jag frågade om han kunde gå ner och handla, det kunde han och gjorde det nästan på en gång. Den manövern, be honom gå å handla tills att han gör det brukar ta flera timmar, oftast slutar det med att jag inte orkar vänta utan går själv. Därav min slutsats att han insåg att jag inte varit sur.

I och med detta så blev jag lite lessen, bli anklagad att vara nåt man inte är liksom. Då hade jag Plumse att prata med och blev glad över att killar är knepiga, trots att Plumse är kille så visste han det. Han visste också att sura tanter inte bakar, den kunskapen vidarebefordrade jag till MrT. Att sura tanter inte hjälper till med datorer fick han lista ut själv så det är jag inte helt säker på att han har förstått ännu.

Vi pratade inte bara killar utan även sport. Landslagsfotbollen. Är Petter Andersson snygg eller bra? Bra, söt och nårrlänning fick svaret bli. Vi kom även fram till att Lagerbäck nog borde valt en annan bana i livet, han borde ha blivit kock och hetat Lagerblad!!! Jag är lycklig över att ha kompisar som får en att skratta när allt känns fel.

Idag har jag faktiskt lyckats göra som Pysen, sovit och slappat hela dagen och inte gjort något vettig alls.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Skillnaden på människor och djur är att när grisarna är lagom feta så äter man upp dem."
Arvid, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008