Onsdag

Åååå, nästa fredag ska jag ut på restaurang minsann!!!

De gånger jag kommer ut på krogen och äter och myser kan man räkna på ena handens fingrar, under en treårsperiod om inte längre. Det ska bli så himla kul!!! Tyvärr så kommer jag vara en besvärlig jävel och inte kunna äta allt men det är som vanligt, håll tummarna för att det finns något som jag kan äta, det vill säga nåt utan paprika och chili, det vill säga sånt som är gottigt.

Å tänk va, planerat restaurangbesök, planerat en och en halv vecka i förväg!! Känns både spännade och framför allt väldigt vuxet.

AC/DC, den superbraiga rockgruppen ni vet, spelas väldans ofta på Rockklassiker 106,7 har jag märkt. Jag lyssnar i stort sett bara på kanalen när jag åker bil och det gör jag inte varje dag och inte så länge åt gången men jag får nästan alltid hör AC. Det tar kanske fem minuter till affären och då får jag ofta höra AC både på ditvägen och hemvägen, syrran får också höra AC/DC hela tiden i bilen och hon åker också korta femminutersturer för det mesta. Igår så skulle jag maila och fråga hur många procent AC/DC som spelas där. Syrran och jag tror det är minst 35%!

Så får jag inte skicka mail utan det bara kommer tillbaka. Ska jag ringa och klaga?

Jag hämtade paketet, det jag fick sms om i fredags när jag låg på hallmattan, fick vänta en evighet för bingohörnan hade nåt fel så de stod i telefon med nån supportvariant. Till slut fick jag paketet och fick även betala med fick inget kvitto, det var det där med kvittogrejset som strulade.

Sliter upp paketet när jag kommer hem och där ligger min Provontvål, ett navelsmycke i titan och så en yttepytteliten stav till tungan. Jag ska prova hur det känns ett tag bara, just nu känns det jättekonstigt för eftersom den är så liten så känns den inte alls. Om jag vänjer mig så kanske jag har kvar den men det är inte alls säkert, jag vill prova att hångla innan jag bestämmer mig. Gäller att hinna med det innan jag sväljer den för småkulorna skruvar sig lösa hela tiden.

T STAR!!!!!!!! När kommer du till Ståkkhålm????

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar."
Sofie, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008