Söndag

Stjärnor På Is började med att Tony skrinnade runt till Vill Ha Dig! Alltså, han är ju underbar! Inget vidare duktig på att åka skridskor men underbar! Och bäst på att bjuda på show.

Övriga killar är egentligen mycket duktigare, speciellt Jesper. Är det okej att jag håller på Markus ändå?

Jag tyckte att Lars skulle åka hem. Självklart blev det inte som jag ville utan Tony fick åka hem.

När jag tittade på stjärnorna så msnade jag med T-dottern, hon ska tydligen komma hit nästa söndag. Klart att hon får det liksom men jag undrade varför. Jo, MrT ska ut och ungarna får inte vara hemma själva. Jag frågade om hon skulle ta med Tyson, katten alltså, men det visste hon inte. Jäjä, jag tror ju hon kommer vara hos sin mamma jag.

Min handtvål tog slut i badrummet så jag tog fram en ny, bara det att den flaskan hade läckt. Jag har, hmmm, plastkorgar men i lite mjukare plast i mitt skåp, i en sån var det massor med tvål. Självklart så ska jag då åtgärda problemet genom att skölja ur den. Det beslutet var nog inte helt övertänkt för det slutade med att jag hade skum i halva badrummet!

Idag har jag suttit och fixat med Susses Örhängen, ny länk finns på startsidan. Det är ett himla pill med bilder och så, självklart så är bilderna tagna med min mobil och därmed enormt bra kvalitet. Titta gärna där och tyck till!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Man kan stoppa upp djur. Men först måste man rensa bort skelettet. Sedan måste man stoppa in hö i dem och sy igen längs kanten på magen. Dedan kan man ha dem som prydnadssaker på olika hyllor. Det kallas förstoppning."
Arvid, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008