Tisdag

Igår fick jag för mig att jag och syrran skulle till optikern idag, det var helt fel, nästa vecka ska vi dit. Alltid bra att vara ute i tid eller?

Eftersom det inte var optikerbesök idag så skulle jag och en kompis åka till Farsta och han skulle inhandla en boxningssäck, om man hade Stadium-kort så var den 400 spänn billigare och jag har ju sånt kort! Han blippade på msn och verkade himla stressad över det där att komma iväg, vilket i sin tur gjorde att jag blev stressad.

För säkerhets skull så har jag tydligen i natt sovit helt fel för jag har ont på många ställen i kroppen så jag sa till kompis att jag måste gå runt lite och försöka bli av med det onda. Jag går runt och rör mig och försöker, när jag kommer tillbaka till datorn så har han upplyst mig om att han struntar i det där med att köpa boxningssäck.

Då blir jag helt knäckt! Det var ju jag som var orsaken till att han inte köpte nån säck.

För att få annat att tänka på så började jag hålla på med hemsidafixning igen. Det gick faktiskt rätt så bra ända tills jag råkade komma in på sidorna i dagboken när Majsan blir sjuk och dör. Jag störttjurade!

Det är inte bra med stressmoment på stressmoment, det vet jag faktiskt men när det blir såhär oväntat så blir det på nåt sätt värre. Jag var inte alls förberedd och blev helt slut. Försöker fortsätta med hemsidan men jag ser inte skärmen för alla tårar.

Istället så virkade jag lite på Varg-filten. För att virka behöver jag inte se så himla noga mer än när garnet ska fästas så det gick hyfsat bra. 15 rutor klara nu!

Här är ett litet smakprov på hur en vargfilt kan se ut:

När jag sedan kom på att jag inte ätit nåt på hela dagen så tyckte jag att jag var värd att lyxa till det lite. Räkor, ägg, citronmajo och toast blev min tanke. Tanken var god men när jag fick fram majonäsen så ser jag att jag köpt fel, jag köpte den gula tuben eftersom jag skulle ha citron men det visade sig vara fettfri istället.

Min lyxmiddag blev inte helt som jag tänkt med det var ganska gottigt ändå. Den fettfria majonäsen smakade som vanlig majo, undrar just hur mycket konstigheter det är i den för att få till smak och konsistens.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En höna kan ibland bli till fem fjädrar om man pratar om den."
Marianne, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008