Måndag

Hårfärgningen tog något längre tid än beräknat. Precis när jag skulle ta fram hårfärgen så hörde S-J av sig och tyckte att nu var det lämplig tid för fika! Klart att det var en bra tid! Kaffe och kakor. Mysigt och gott! Jag visade även mitt brev till fastighetsbolaget och fick det utskrivet, S-Js kommentar till det hela: Det är som det brukar när det gäller hantverkare.

Passade på att fråga S-J vad han tror om min elräkning också, jag berättade att jag och Mamma jämfört. Då säger han att det är så mycket som ska räknas med och svårt att läsa räkningarna, va fasen, min Mamma har ju stenkoll på det där och har alltid haft!

Hur det än är med elkostnad och åtgång så blir det spännande att se om min elmätare börjar stämma med räkningen nu när jag ska få räkning varje månad. Och sen blir det spännande till sommaren att se hur min förbrukning blir när jag åker till landet och drar ut alla kontakter och det bara är kylskåpet som är igång.

Sen blev klockan så att filten borde vara framme och jag kände att jag var tvungen att åka hem för att höra med Varg. Precis när jag fått av mig skorna så ringer Lund, då var det nästan så jag gav upp det där med hårfärgningen, det var nåt annat hela tiden.

Så småningom fick jag både håret färgat och så fick jag tag på Varg. Hon var jättenöjd med filten, eller som hon sa: Jag är tokkär i filten!!! Nu kan jag med säkerhet säga att jag är en jäkel på att virka filtar!!!

Julklapparna är inslagna! Som vanligt när jag gör paket så har jag nu bestämt att nästa gång, då blir det saker som är lätta att slå in! Man har ju minst en hand för lite när det ska vikas och tejpas och knytas snören!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär känns det som om någon står och kittlar en i magen hela tiden."
Jesca, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008