Lördag

Dagen börjar med att Kraman ringer och frågar om jag kommer över på kalas. Vi kom fram till att jag inte skulle göra det för det skulle bli så himla stressigt med fika hos syster, kalas hos Kraman och sen hinna hem till mellon. Men vet ni, jag har sagt det förut och jag ska nu säga det igen: Jag har så underbara kompisar!!! Vet ni, Kraman ringde för att hon skulle börja med maten till kalaset och då var hon tvungen att veta om jag skulle komma för då måste hon göra med paprikan för sig och med lite annan kryddning. Söt-Kraman!!!

Om ni inte visste det så är det så att jag är allergisk mot paprika och chili.

Sen så åkte jag hem till min Mamma. Först så skulle jag tigga till mig ett frimärke och så skulle jag se om jag kanske kunde få igång hojen. Frimärket gick bra och hojen gick också bra! När jag stod i garaget så var det nästan så jag fick en tår i ögat över min missade hojsäsong.

När Mamma gjort sig klar så åkte vi då hem till syrran på födelsedagsfika med våfflor. Men tror ni inte att jag, när jag kommer hem till syrran kommer på att jag inte lagt på mina brev. Först så trodde jag att jag tappat bort breven men sen kom jag på att de låg kvar på köksbordet hemma hos Mamma. Jag fattar inte att det är så himlans svårt att komma ihåg att få brev på brevlådan!

Hos syrran blev jag våffelgräddare! Första våfflan blev bara halv, ena halvan satt kvar i våffeljärnet. Min syrra har Mormors gamla våffeljärn, inget nonstickmaterial i det inte. Laddad med en ny flaska flytande margarin så gick det sedan mycket bättre med våffelgräddandet! Det blev till och med några våfflor med fras!

Mitt i allt så var det ishockey på tv också, Mamma följer LG-games. Jag trodde ju att hon ville vara hemma tills sista periodens början men det var fel, hon skulle se sista periodens början och sen åka hem. Själv hade jag lite bättre tidsplan eftersom jag inte behövde vara hemma förräns lite innan åtta, mellon börjar 20:00!

Så nu blir det mello för hela slanten! Jag har börjat värma upp med gamla mellolåtar!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Jag träffade min pojkvän på dagis, när vi dansade stoppdans."
Astrid, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009