Onsdag

Idag var jag bjuden till Mamma på våfflor, enda kravet var att jag skulle ta med mig mjölk om jag ville ha kaffe.

Det har varit samtalsgrupp idag också, det innebar att jag fick åka på affärn innan jag åkte dit. Ett riktigt roligt affärsbesök blev det, jag hittade en väska som passar till min minstaste dator! Jag hade datorn med mig och mätte *klok*

När jag sen började undersöka väskan så insåg jag att jag kanske ska använda den som handväska. Nu är jag helt mitt i valet och kvalet och väskan är något slags mellanting mellan hand och datorväska.

Samtalsgruppen då. Jorå, en ganska tyst timme. Jag satt mest och tänkte på att snart blir det våfflor hos Mamma. Vi pratade jobb och vad vi haft för jobb. Jag sa att jag jobbat i fabrik i dryga 10 år och det verkade chocka samtliga. Jag väljer att ta det positivt, det vill säga att de tror jag är yngre än jag är och att de funderade på hur jag hunnit jobba i fabrik i 10 år, faktiskt 11, och vara sjuk i 8. Jag kanske borde ha nämnt att jag jobbat i klädaffär i tre också. Och taxiväxel i ungefär 6 år.

Mamma och jag fullkomligt vräkte i oss våfflor sen. Som det känns nu behöver jag inte äta förrän på lördag! Det var precis hur gott som helst, värsta frasvåfflorna. Å ingen pulversmet utan riktig hemgjord minsann!

Och vet ni? Jag har äääntligen fått hem maskindisktabletter!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om jagt skulle bli ihop med någon skulle jag välja en som är stor och jobbar och lagar god mat. För det kan jag ju inte än."
Anders, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009