Tisdag

Jag är så himla nervös inför morrondagen. Det är då jag ska träffa min behandlingsansvarige för första gången sen det där mötet när han var så himla otrevlig och arg. Dessutom ska F-kassan vara med.

För att försökt tänka på lite annat så har jag varit och shoppat lite. 10 kilo tvättmedel och ett minneskort till mobilen. Det hjälpte inte speciellt mycket, inhandlandet tog inte nån vidare lång tid men just när jag var i affären så tänkte jag på annat i allafall.

Min mage är fortfarande i uppror. Min privata sjuksköterska är inne på att jag kanske kan vara lite överkänslig mot laktos eller gluten så jag håller just nu på att försöka leva laktosfritt. Får se hur det går. Just nu så tror jag att morrondagens möte kan påverka magen också.

För säkerhets skull så är mötet redan 10 på morronen, precis rätt tid för mig. Jag behöver lugn och ro på morronen och det tar ganska många timmar innan jag är redo att ge mig ut utanför lägenheten.

Jag har inga större förhoppningar på att få sova ikväll men jag ska nog ta tabletter så att det åtminstone blir några timmar.

Nu får ni fasen offra er med att hålla tummarna för att min BA är lite mer normal till uppträdandet imorron och att allt går bra med f-kassan!!!

Ett litet PS. Jag är för dödshjälp.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har två tjejer och ska flytta ger man bara sitt nummer till den ena och inte till den andra."
Martin, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009