Tisdag

Idag gick jag på internetbanken bara för att kolla om jag hade pengar till månadens räkningar. Det hade jag inte så jag fick ta lite av sparkontot. Men vet ni? Jag har redan fått pengarna från försäkringsbolaget! Det gick det snabbt minsann!

Trots lite feber och sånt så kände jag att jag var tvungen att komma ut lite. Åkte på scanningaffären för att köpa bröd och ägg, kom hem med bröd och smör. Men nu skyller jag lite på förkylningssjukdom faktiskt.

När jag kom hem så hade posten kommit. Där låg ett vykort från försäkringsbolaget gällande min knäskada. Det stod att jag skulle ringa upp så då gjorde jag det. Hon som jag pratade med upptäckte då att hon var ett halvår fel i kalendern, hon skulle inte prata med mig förrän till årsskiftet. Men hon frågade lite om hur jag låg till med knät och sånt.

Så frågar hon hur länge jag gick hos sjukgymnasten. Ja, det minns jag inte riktigt sa jag, men det var inte så länge för jag fick ju övningar att göra själv som jag fortfarande gör. Jaha säger hon och säger att jag ska få ersättning. Men, jag fick ju ersättning när det hände. Hon säger att det var en annan sort, akutersättning eller vad det hette.

Samtalet slutade med att jag ska få 2000 spänn in på kontot nu! Va faan! Ibland går det bättre än annars, nu kanske pengarna räcker till räkningarna och servicen på hojen på fredag! Woohoo!!!

Efter detta lyckade samtal la jag mig på soffan och vilade en timme. Sen tog jag fram febertermometern och hade 38,5.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man inte vill vara tillsammans längre måste man inte kasta saker i huvudet på varandra."
Andreas, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009