Söndag

Jag somnade! Vaknade fem och tyckte att då kan man ju inte gå upp och så somnade jag om och sov tre timmar till. Snacka om att chocka kroppen!

För att chocka kroppen ytterligare så åkte jag hem till Mamma och klippte gräsmattan. Det blev verkligen en chock för kroppen, tassarna protesterade genom att göra jätteont. Ju ondare tassarna gjorde dessto mer svettades jag. Så är det nästan jämt, när jag har ont nånstans så svettas jag och jag svettas mer ju ondare det gör. Vad är det för knäpp kroppsreaktion liksom?

Hela gräsmattan blev inte klippt, jag bestämde mig att klippa tills bensinen tog slut och det gjorde jag. Sen fyllde jag på bensin och åkte hem. Får se när jag orkar med resten eller om syrran tar den biten.

När jag kom hem så vilade jag. Tassarna kändes lite bättre så då passade jag på att byta lakan, jag hann ju inte med det i fredags. Kändes lite konstigt att byta lakan på en söndag.

Efter lakansbytet så blev det dusch och hårtvätt med påföljande hårinpackning. En lite lyxig kväll med att gå till sängs med ren kropp, rent och ostyrigt hår och så krypa ner mellan rena lakan!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om den man är ihop med gråter när man går ska man bara säga: "Du ska inte gråta. För det är bara att du hittar en annan. För nu är jag nämligen trött"."
Catherina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009