Onsdag

Idag skulle det vara bra väder, det har alla metrologer sagt i flera dar, en riktig sommardag skulle det bli. Jag tog en bild av himlen hos oss idag:

Det var faktiskt bra väder också, jag hann klippa nästan hela baksidan.

Åska och regn blev det och då tvättade jag Wilbur. När det sen torkade upp så såg jag att jag hade fuskat på många ställen på bilen men han är bättre än innan i allafall.

För ett tag sen så frågade Jifer om hon + familj kunde komma hit och hälsa på och sova över en natt eller två. Klart dom kunde det! Idag var det då dags, framemot kvällen så anlände hela familjen.

Familjen består då av Jifer, hennes kille och två barn, 3 och 5 år. Två barn som kommer hit som tyckte att huset är jättestort och det går att springa runt. Två barn som sovit i bilen på vägen hit. Två barn som var jättepigga!

Det bästa när man är barn här är att man faktiskt får springa runt!

Vi får se hur det blir imorron. Det är ibland så att man blir väldigt trött när man kommer hit på grund av luftombytet. Eller så kanske de vill utforska allt på en gång. Barnen blev lovade att få gå med och hämta vatten imorron och kanske att få åka gräsklippare, allt beroende på vädret.

Bäst att gå å vila lite nu!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är bra att vara kär när man har hittat någon man tycker om."
Susi, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009