Lördag

Imorse när jag ramlade ner för att fika så blev det lite halvbråttom. Mamma hade upptäckt att vi inte hade nåt Melodikryss i nån tidning. Upp igen för att hämta datorn och hämta internet. Precis lagom i tid så hade jag fått igång datorn på sr.se och dessutom fått kaffet upphällt.

Lite senare på dagen så fick jag veta att det inte bara var vi som inte hade Melodikrysset på papper utan även syrran och Madeluttan var utan. Jag in på sr.se igen och tog en skärmdump på krysset, blåtandade det till mobilen och mmsade det till syrran. Fick tillbaka ett mms med bild på hur fint de kunde rita efter bilden jag skickat.

Krysset jag skickade:

Krysset dom ritade:

Visst är dom duktiga?

När krysset var avklarat så började jag med att tvätta. Handdukar var det denna gången. Det gick ju precis hur smidigt som helst eftersom det var så bra förberett sen igår. Samtidigt som jag stod och hällde i sköljvatten så började jag förbereda för nästa tvätt. Vid centrifugeringen så upptäckte jag en sak jag nog aldrig tänkt på förr, frottéhanddukar måste centrifugeras himla ordentligt. Bara så ni vet alltså! Hela tvättställningen blev full med handdukar.

Sen så satte jag mig för att ägna mig lite åt skolan. Först gick det så himla bra men sen så blev det så krångligt att jag började baka äppelpaj istället.

Pajen blev färdig och såg kanoners ut! Jag gick ut och tog en cigg och så möblerade jag om lite på tvättställningen och fick till så att en maskin till skulle få plats att hänga. Japps, då var det bara att börja tvätta igen. Himla skönt att jag förberedde denna tvätten förut idag!

Med allt detta tvättande så blev det korv med bröd till middag.

Dags för tv. Idag hade vi tänkt att se på svenskarnas enorma insatser i sim-vm. Det blev inga medaljer men dom var duktiga ändå. Alshammar tog sig till en till final som hon ska simma imorron.

När vi degat ner oss ordentligt vid tvn så kom jag på äppelpajen. Ner och hämta paj, marsansås, te, citron, cola. Vet ni, Sommarkrysset på fyran blir faktiskt lite bättre när man har äppelpaj att äta.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är bättre att ha en kille än en kompis. För då får man kanske en jättebra kompis sedan när man inte vill vara ihop längre."
Amalie, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009