Söndag

Guuud så trist väder!!! Det var vad jag tänkte när jag klev upp och ut idag.

Sen på nåt sätt så kände jag på mig att vädret skulle bli bättre så jag funderade på att ta ut gräsklipparen. Innan jag började så ringde jag ner till grannen för att höra om han kanske kunde ha en kompressor så att däcken på gräsklipparen kunde pumpas. Av en händelse hade han en och jag kunde åka ner och få däcken pumpade.

Med nypumpade däck så började jag att rätta till gräsmattan där ungarna fick hålla på att klippa här om dan. Den gräsmattan såg ut som att man varit full när man klippt den men nu är den lite bättre igen. Jag hann med att klippa bakom stall och ladugård också innan jag tröttnade.

Under tiden som jag klippte så hittade Mamma en hel hög med smultron. Det var så himla gott att vi bestämde att cykla bort till ett annat ställe där det brukar finnas smultron. Steg ett var att få igång två cyklar, ett steg som visade sig vara så lätt att vi fick igång tre cyklar!

Vi hittade mycket smultron så ikväll har vi ätit upp resterna av äppelpajen och piffat till det med mycket goda smultron. *mätt*

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"En dålig sak med att vara kär är att den ene kanske vill vara det, men inte den andra."
Benjamin, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009