Måndag

Igårkväll så ringde snickarn och undrade om han kunde komma hit och spika lite. Eftersom att allt passar här på landet så anlände han hit imorse. Så idag när vi sitter i tvrummet så har vi fönster med lister runt!

Snickarn var så duktig på att få dit, förutom listerna, pluttarna man hänger upp gardinstängerna på. Så duktig att jag kom på att vi ska börja med eget Roomserviceprogram, Snickarn är snickare, Mamma är målare och jag är inredare!!

Eftersom vi igår fick igång tre cyklar så tog jag idag den tredje cykeln och hämtade posten. Det fanns lite reklam som jag faktiskt tittade i. Himla tur att jag tittade, jag hittade en cykelkorg för 49:-! Jag har faktiskt letat efter en cykelkorg sen i våras men inte hittat nån som passar min cykel. Eftersom det var ett reklamblad så beställde jag egentligen inte en cykelkorg utan tre nummer av tidningen Tara och så fick man en cykelkorg på köpet.

Håll nu tummarna för att denna beställning går bättre än min beställning av DN som jag gjorde via Tidningskungen.se den 16:e juli. Jag beställde tidningen för det stod att det skulle ta en till två veckor innan tidningen skulle börja komma och då skulle jag vara här på landet. Inte en endaste DN har anlänt i brevlådan!

Jag har nu mailat till DN och förklarat läget. Jag vill ha tidning nu och en månad framöver eller så vill jag inte ha nån alls! I mailet så skrev jag att jag beställt till landet och att jag snart ska åka hem och då tar in brevlådan. Får se om jag får svar, jag skrev att jag ville ha besked om hur det skulle bli.

Det blev inte bara post, beställningar och mailande idag. Jag hann med en sväng till sopen, ett besök hos bilglaskillen, handla batterier på färgaffären och handla lite annat på Ica.

När jag kom hem efter den turen så tog jag ett tag med trimmern, det ser förjäkligt ut bakom stallet och lagårn. Det blev betydligt bättre efteråt än innan. Det som inte var bra var att jag fick så satans ont i tassarna och högra axeln, så ont att jag blev helt slut i hela kroppen. Det var knappt att jag orkade äta bara för man måste använda kniv och gaffel.

Efter maten så tänkte jag att nu skiter jag i den här dan och lägger mig i tvsoffan. Vilken tur att jag för en gångs skull gjorde som jag tänkt! När jag sjunkit ner i min fåtölj med datorn i knät så hamnade axeln på nåt sätt i ett perfekt läge som inte gjorde ont alls. Tassarna funkade bra på datorn i det läget också, inte lika perfekt som axeln med nästan.

Jag tror minsann att jag stannar i tvfåtöljen!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är lite svårt när man är kär. För man säger ingenting. Man vill gärna fråga chans på honom. Men man kan inte klämma fram med det."
Mette, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009