Måndag

Jag känner att jag nog inte har någon karriär som målare att se fram mot men mitt projekt med dörren ser ut att gå mycket bättre än jag trodde när jag började!

Idag så började jag skrapa dörren till höger och så målade jag den grön. Vi åkte iväg till sopen för att lämna gamla färgburkar och så var vi på färgaffären och köpte nya färgburkar.

När vi var på Ica så kände jag att det nästan kom ett blodtrycksfall och jag fick lite panik, vill ju inte svimma mitt inne i affären. Jag fick tag i en dricka, sån där energidricka, och det verkade hjälpa bort största fallet av blodtrycket. Och jag lyckades faktiskt andas bort det värsta av panikångesten också!

Tyvärr så fick jag ju berätta det för Mamma eftersom hon undrade varför jag var så blek när vi var på väg till bilen. Jag sa att det var ett litet blodtrycksfall, inget om ångesten. Man ska inte oroa Mammor i onödan.

Väl hemma igen så kände jag att jag var tvungen att ta det lite lugners ett tag. Läste lite tidningar och sånt. När jag kvicknat på mig så skulle jag börja måla på mina dörrar igen men då var det matdags! Ibland går tiden så fort att man inte hinner med. Maten var idag inte nåt att laga, färdigmat från frysen, nudelwok, behövde bara slänga i stekpannan och röra runt lite. Lite ansträngde jag mig, jag hällde i mer cashewnötter och mer wokgrönsaker. Gott blev det!

Mätt och belåten så satte jag igång med målandet av dörren, denna gång med röd färg. Dörrarna jag håller på med är drygt 100 år och inte målade på länge och dessutom har solen legat på bra på dörrarna om somrarna. Vet ni att sånt trä suger in färgen hur mycket som helst, som värsta wettextrasan! Dörren jag gav mig på med röd färg målade jag ju grön igår, trots det så sög den i sig den röda färgen i massor, och ni ska ju inte tro att den kan suga in färgen jämnt heller.

Jag är rätt nöjd över resultatet allafall jag.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär kan dte vara svårt att komma sig för att fråga om han har lust att vara ihop."
Camilla, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009