Torsdag

Det är ju förjäkligt att man inte har kontakt bättre med sina vänner. Cam och jag har alltså i tisdags åkt samma sträcka vid samma tid, det hade ju varit lite kul att åka tillsammans istället för var för sig. Nästa gång så ringer jag Cam när jag ska hem!

Idag fick jag en smärre chock när jag öppnade posten. Brev från försäkringsbolaget där det stod: Vi bekräftar härmed att din Motorcykelförsäkring är annullerad från och med 2009-08-11. Liksom bli utan hojförsäkring bara sådär utan att ha gjort nåt. Jag var tvungen att ringa upp och fråga vad fasen som pågår. Killen som svarade upplyste mig om att de hade gjort en förändring i sitt system och att jag fått ett nytt försäkringsnummer. Va faan! Varför skicka ut ett sånt där brev då så man får hjärtsnörp av det???

Min systerson hade glömt grejer i syrrans bil när han lånade den sist. Jag skulle iväg och handla plastpåsar. Syrran styrde ihop det så att vi åkte tillsammans till systersonen. Där kunde jag överlämna en present från hans Mormor, han fyller år idag. Brevbäraren som precis var utanför trodde att han skulle få ett tennisracket, ack så fel han hade, det var ju en mattpiskare! Sen iväg till affären, det var dyrt med plastpåsar, 150 spänn!!

Vi hade tajmat vår utflykt perfekt idag! När jag hade plockat in varor i kylen och satt mig i soffan för att kolla mailen så började det störtregna. Och åska. Jag somnade som en sten i soffan utan att kolla mailen, kan kanske bero på att jag sov två och en halv timme i natt.

Eftersom jag igårkväll somnade halv ett och sen vaknade tre så har jag hunnit med några sommarprogram till. Alex Schulman, mycket bättre än väntat. Ola Salo, mycket sämre än väntat. Petra Mede, en överraskning eftersom jag missat att hon var sommarvärd ens. Nu står Kristian Luuk på tur och jag hoppas att han kan ha fått ihop ett kul program.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är ihop på sommarlovet kan det hända att man börjar gräla om vilken campingplats man ska bo på."
Ane, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009