Onsdag

Vet ni? När jag lagt upp dagboken igår med duschkitet så fick jag en sån underbar kommentar. Fint Filuran, du är påhittig som få! Sånt värmer verkligen! Och dessutom från en kille, killar brukar ju inte förstå sig på sånt där.

Jag försökt att skapa avslappnande stämning här hemma igår med ljus, musik och sån där eterisk olja. Det gick rätt bra, ända till jag började undra varför det luktar citronit. Började kolla om det hänt nåt i köket med köttfärssåsen, det hade det inte. Kollade om nånting läckt ut i nån väska, hittade inget. Det var relaxoljan som luktade så!

Anledningen att jag började undra vars det kom ifrån var att det luktade som allra mest i matrummet. Doftoljeljuset stod i vardagsrummet. Det måste bero på vår obefintliga ventilation som finns här i huset.

Imorse så fick jag lite panik i sängen. Vaknade kissnödig som fasen, sådär som man brukar vakna alltså. Paniken berodde på att jag hade så jädrans ont i ryggen att jag inte kom ur sängen!

Att hålla sig och samtidigt försöka sig på manövern att ta sig ur sängen med ryggont är inte nån bra kombination. Till slut så kom jag ur sängen, men vilken stil jag hade! Över på mage och så hasa sig till kanten så att jag kunde sätta knäna i golvet och så därifrån till stående. Härreguuud liksom!!!

Jag har blivit inspirerad av Pistvakt och har nu ett hojt-set i bokhyllan. Setet tål maskindisk:

Framemot kvällen så märkte jag att nu har ballongsäsongen börjat:

Själv så tillbringade jag mesta delen av dagen i soffan, jag har hittat en ställning där det inte gör ont alls knappt. Uppstöttad med kuddar och hopknölad filt is tha shit!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Att vara ihop betyder att det finns en som man är kär i och som en annan också tycker om."
Sidsel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009