Torsdag

Igårkväll så petade jag i mig värktabletter i hopp om att få sova utan att vakna när jag, som sover som en propeller, rör mig. Var tvungen att sova lite eftersom jag skulle till skolan idag.

Lyckades somna och vaknade fyra för att jag tydligen lagt mig i, en för ryggen, felaktig ställning. Låg och funderade i nån timme innan jag kom mig för att gå upp och ta en till värktablett. Somnade till och vaknade av klockan, tröck på snooze och somnade om.

Vaknade av nåt ljud som jag inte begrep vad det var. Tvärtrött. Det var inte klockan så jag trodde det var nåt ljud utanför. När jag blev lite mer medveten om att jag var vaken så såg jag att klockan var halv tolv!

Jag måste ha lyckats stänga av alarmet på mobilen på nåt sätt! Eftersom jag ska vara i skolan nångång mellan 9-12 så hade jag missat det. Skit också! Ljudet jag vaknat av måste ha varit att mobilen ringde för jag hade ett missat samtal från Lund där.

Istället för skolan så fixade jag nytt bank-id och gick in på apoteket och upptäckte att jag inte hade nåt recept kvar på medusinen. Ringde upp vårdinrättningen och bad om nytt recept. Där frågade dom vem som är min behandlare. Jag undrade vad han hade med det att göra eftersom han inte kan skriva ut recept. Jo, allt ska gå genom behandlaren. Men tjena, jag får ju ingen behandling av honom så varför ska han ens blandas in?

Samtalet till vården tog mycket kraft, jag blev helt slut! Förmodligen för att min "behandlare" skulle blandas in. Jag la mig på soffan och zappade lite. Vaknade två timmar senare!

Missat samtal från Lund hade jag på telefonen efter tuppluren. Hon måste tro att jag inte vill prata med henne. När jag såg samtalet var klockan ganska mycket, typ lägga-ungarna-tid, så jag ringde inte upp henne heller. Men imorron. Måste ringa Carina, får inte glömma det!

Det som är dåligt med denna dag är att jag missade skolan. Det som är bra är att jag måste ju verkligen ha sovit ut! Och det bästaste är att ryggen faktiskt känns nästan helt bra!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag förstår varken i hjärnan eller hjärtat varför jag är kär i Agnete."
Nicolai, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009