Fredag

Jag kom iväg till skolan idag!!!

Eftersom ryggen kändes så bra både igår och idag så tog jag hojen dit. Såhär i efterhand så vet jag inte om det var helt rätt beslut, eller jag tyckte ju det var helrätt men ryggen tyckte det var sådär.

I skolan så gick det bra med mitt datakörkortstagande. 5 moduler klara och bara två kvar. Jag har ju inte pluggat nästan nånting i hela mitt liv så jag tycker faktiskt att jag är riktigt duktig!

Lund hann jag inte ringa innan hon ringde upp mig. Ja, jag missade först ett samtal från henne men sen minsann så hörde jag min telefon. Lund är nu ensamstående mamma som hänger på datingsidor på nätet. Dessutom är hon så himla modig att hon dejtar killar från de sidorna, i helgen ska hon till och med ha besök av en kille. Alltså hemma hos sig själv! Skulle jag aaaldrig våga!

Och det här med friidrotten. Usain Bolt, 19,19 på 200 meter! Men han visade i allafall att han är lite mänsklig, han såg faktiskt lite trött och svettig ut efter loppet.

Herrarna har genomfört 10-kamp. Nytt svenskt rekord där minsann. Det är imponerande att dom är så pass bra på så många grenar! Eller är det så att de som inte är speciellt bra i nån gren blir mångkampare?

Det var lite längdhopp också. Vilken gren egentligen. För det första ska man springa jättelångt innan man ska göra själva hoppet, sen landar man i sand och får med all säkerhet sand in precis överallt under kläderna. Dessutom så bjöd Berlin på regn så att sanden verkligen kunde fastna ordentligt.

Höjdhopp var det också. I samma regn. Det måste bli som en liten pool på madrassen där de landar ju. Fatta vad kallt det ska bli! Nu regnade det så mycket att höjdhoppet fick flyttas framåt i tiden. Hela tv-kvällen blev ju helt fel bara för det där regnandet!

Jag hade tänkt att se Pistvakt, sista avsnittet, klockan åtta. Från början så skulle det gå 22 istället, men så blev det ju inte. SVT prioriterar ju alltid sport!

Härreguuud så länge friidrotten höll på!!! Och det kändes ju ännu längre än vad det var eftersom jag satt och väntade på Pistvakt.

Sen var det högtidsstund på tv! Blues Brothers! Alltså, det måste vara min favoritfilm som jag sett flest gånger! Jag och syrran har lekt hela filmen hemma hos Pelle Hamberg. När de flyr från scenen så flydde vi under Pelles soffbord! Ja, man måste varit där för att förstå det hela!

Aj löööv the Blues Brothers!

Idag så damp ett kort från Mamma ner i brevlådan. Jag ringde upp henne. Första gången jag pratar med henne sen jag åkte hem från landet. Jag har inte velat ringa för jag tyckte hon var så orättvis när hon sa att jag och syrran bara vill vara på landet när hon inte är där, och det precis när jag varit där i tre veckor.

På landet flöt det mesta på som vanligt verkade det! Sånt är bra! Men Mamma var trött på regn, det har tydligen regnat precis massor där.

Medan jag pratade med Mamma så ringde min mobil helt hysteriskt med privat nummer. Jag var typ säker på att det var Lund men det var det inte. Jaa, så om du ringde med skyddat nummer så kan du ringa igen!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är bra att vara ihop med någon. För då tror man inte att man grälar..."
Nina, 7 år
"...i vårt land grälar man aldrig, för det får man inte."
Mimi, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009