Lördag

Haha!!! Minns ni att jag nångång svamlat om en gammal almanacka från 1975 där det står om klimatförändringar? Nu har min Mamma hittat den!! Vi har ju letat på alla möjliga ställen på landet men utan resultat. När Mamma tittade på ett mindre möjligt ställe så hittade hon den, i syrrans rum. När jag fick höra det så mindes jag direkt att jag faktiskt varit in till syrran med den nån kväll just för att hon skulle få läsa om vilka tankar det fanns om klimatet då.

Nu känns det nästan som att jag måste släpa med mig scannern till landet så jag kan scanna in det där om klimatet så att ni också kan få se.

Jag har även börjat titta på tågresor norröver, snart är det älgjakt och efter den vill Mamma åka hem. Alltså, jag blir inte klok på det där med tågbiljetter och SJ. Igår när jag tittade så hittade jag en resa härifrån till landet som kostade bara dryga 200:-, billigt ju! Hur kan biljetterna vara så himla olika i pris på samma sträcka? Från drygt 200 till ungefär 1200, det är ju helt sjukt!!!

Och just det, jag kom iväg till skolan igår också! Det var bra att jag kom iväg men jag tror att jag hade fått mer gjort om jag hade stannat hemma och knäppt på min egen dator. Jag kom inte igång på nåt sätt och allt gick bara dåligt.

Syrran har äääntligen fått sitt MasterCard och var ju absolut tvungen att shoppa loss lite bara för att pröva kortet. Själv så har jag lite dåligt med pengar och kan inte shoppa loss speciellt mycket även fast jag skulle behöva.

Vad Filuran behöver:

  • ny soffa
  • ny säng
  • nya hojvantar
  • nya skor
  • Ny soffa för att den jag har nu är 14 år gammal och två fjädrar har gått av så att jag får sitta i en grop. Ny säng för att jag inte kan laga den jag har längre och den börjar likna en hängmatta. Nya hojvantar för att de jag har börjar bli så slitna och illaluktande trots tvätt. Nya skor för att mina skor jag brukar ha när jag åker hoj sprack.

    Shoppingturen med syrran slutade med att jag fick med mig nya cykelventiler hem. Jag har haft problem att pumpa min cykel och Joergen sa att det berodde på 20 år gamla ventilgummin. Nu vet jag att Joergen hade fel! Ventilerna som satt i var kulventiler men ändå var det svårt att få i luft. Nu har cykeln nya ventiler och jag har fått i lite luft faktiskt.

    Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



    citat från "barns tankar om kärlek":

    "Jag hade en tjej en gång. Hon är jättedum. Men jag känner hennes pappa, han är jättemysig."
    Stefan, 8 år

    föregående dag
    nästa dag


    © filuran 2009