Tisdag

Härreguuud alltså vad tiden går fort! Lina har varit här nu i en vecka, vi skulle ju ses när hon var här. Jaha, nu är hon i Turkiet igen. Va fasen!!!

Tony Gustavsson får sparken från Hammarby! Ja, vad ska man säga? Klubben vill ligga i toppen på allsvenskan och ligger väldigt nära nerflyttning istället. Jag gillar Tony och tycker det är lite trist, men om någon annan kan göra att laget vinner mer så tycker jag det är okej ändå. Men hur denna "någon annan" ska kunna göra nåt drastiskt såhär i slutet på allsvenskan förstår jag inte, det är redan september och allsvenskan går mot slutet. Jaja, kanske nedflyttningshotet kan undkommas!

Idag kom jag iväg till skolan. Planen var att jag skulle fråga läraren som lär om hemsida om hur man gör lite saker. Precis det som jag absolut mest ville få veta kunde han inte så bra. Jag frågade inget mer då.

Jag fick med mig kopior från boken hem så jag ska försöka klura ut det här hemma. Jag har lite svårt att koncentrera mig när jag sitter i skolan för det är så mycket folk där. Men, det är väl bra att prova att jobba i båda miljöerna.

Efter skolan så åkte jag på apoteket och sen på affären. Det som var billigt just idag var blodpudding så det köpte jag, bara för att när jag kom hem se att jag inte hade nån lingonsylt. Ner på affärn igen för att köpa sylt, den lilla promenaden kostade nästan 200:-. Men då fick jag med mig två drickor, två duschcreme och två par strumpor också.

Idag har jag för första gången på mååånga veckor provat med att dricka kaffe. Ja, min mage har ju krånglat bigtajm ni vet. Det var faktiskt jättegott! Håll nu tummarna för att magen också tycker att det var gott!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När min mamma träffade en ny bjöd hon hem honom. Så var han där ett tag, tills han träffade en ny."
Kim, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009