Fredag

Jag var helt knäckt igår, eller inte jag men min kropp. Det var svårt att komma runt i lägenheten, axlar, nacke och tassar gjorde jätteont. Men det är värt att ha lite ont för att nu slipper jag sitta i en grop i soffan!!!

Att komma till skolan igår kändes omöjligt så jag riktade in mig på att få Cajan till besiktningen. Bara att komma i och ur bilen var en utmaning.

När jag satt och väntade utanför besiktningen så började jag bli lite nervös. Cajan har värsta sprickan i vindrutan. Som tur var så fick jag en snäll farbror som besiktningsman som inte sa nåt om vindrutan. Däremot så sa han att en lampa var trasig. Va faan! Jag kollade alla lampor här om dan ju! Positionslyse på vänster, alltså den jobbiga sidan där batteriet sitter. Så nu hoppas jag att systersonen kommer fixa den där lampan.

Efter besiktningen så åkte jag och scannade lite mjölk och annat. Åkte därifrån och när jag var nästan hemma så kom jag på att jag glömt apoteket, jag har beställt medusin där. Jaja, det får jag ta idag istället, om jag nu kommer ihåg det.

Ny router känns himla bra, förutom att den krånglar lite. Det kan förvisso bero på att jag inte vet hur man gör. Men, jag tycker inte att den ska tappa det trådlösa när jag har ställt in namn och lösenord på det. Jaja, vi får se om den kommer bli bättre när jag kanske inser hur man ska behandla den.

Jag har läst och frågat om routern. Det jag läst är allt från superbra till superdålig. Det jag fått till svar när jag frågat är att den är väldigt bra och stabil och omstarter behöver man typ aldrig göra. Eftersom jag frågat folk som har en likadan så hoppas jag verkligen på att de har rätt! Och jag hoppas också att min inte är nåt måndagsexemplar, jag orkar inte hålla på att åka och byta och greja.

För att krångla till det hela lite mer så åkte jag ner till syrran med en router så att hon skulle kunna få trådlöst till laptopen som jag lånat ut till henne.

Till slut så löste sig allt. Jag hade internet och syrran hade internet trådlöst!

En sak som inte känns nåt vidare är att jag har ont i halsen. Jag orkar inte bli sjuk nu, jag har inte tid med det känns det som.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag vill gärna ha en man. Men jag har ingen lust att vara ihop med honom."
Rikke, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009