Lördag

Skolan blev det igår och sen när jag ställde in hojen i garaget så trädgårdsarbetade jag lite. Hittade en flaska RoundUp, tror det kommer bli bra på ogräset utanför garaget.

Det hade kommit klisterlappar till bilarna också, jag ringde syrran för att höra om hon var hemma och framförallt om hennes bil var hemma. Hon svarade och lät mycket arg och irriterad. Jag åkte dit och limmade på skattemärket i allafall och hoppades att hennes ilska och irritation skulle gå över.

Tidningen idag fortsätter om det här med försäkringskassan och allt. I den här artikeln säger Karin Blomqvist, som är sjukskriven, såhär: – Bara att ta sig hit i dag har krävt en veckas vila och jag kommer att vara däckad i en vecka efteråt.

Jag är riktigt välmående då ju. I och för sig så har jag inte träffat nån politiker för en webb-tv-debatt, men när jag gör jobbiga saker, träffa min så kallade behandlingsansvarige och träffa försäkringskassan brukar det bara ta mellan 1-3 dagar före och efter i vila, beroende på hur mötet går.

Som igår när jag var i skolan och bara kastade mig därifrån för jag kände att det gick inte längre. Sa inget till nån utan bara gick därifrån så fort jag kunde.

Pratade med Mamma igår, hon behövde pengar på mobilen. Under samtalet så upptäckte jag att vi helt glömt att berätta för Mamma att vi var på gatufesten. Jag var helt säker på att vi sa det. Jaja, nu fick hon höra om den och om att hon har så trevliga grannar!

Idag ska jag inte göra ett dugg tror jag. Jo, ett dugg ska jag göra, jag ska åka och handla mjölk, smör och filmjölk. Eller jag kanske ska gå till FiluranCity och handla, då kan jag köpa ett lipgloss!!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Skillnaden på en tjej och en fru är att om man nu bor i, säg tjugosexan, så kan tjejen bo i andra änden av stan."
Pernille, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009