Söndag

Jag skulle helt klart ha åkt för att handla mjölk.

När jag kom ner till FiluranCity så var det nån form av lördagsjippo där och massor med folk och min väg till centrum gick rakt genom allt det. Jag började skaka och svettas floder. Fick fel sort på lipglossen, fick inte med mig mjölk utan öl men jag fick helt rätt sort på deon.

Gissa om jag saknade mjölk i stort sett hela resten av dagen....

Och detta trots att jag förberett mig väl inför min promenad. Men det kom så plötsligt och så mycket så jag hann liksom inte med att andas och så.

Förutom att sakna mjölk så gjorde jag inte så mycket. Helt slut efter chocken i centrum. Låg på soffan och ville jättemycket åka till Engelen och titta på LoudInc.

Helt plötsligt så kom jag och mitt Kex på att jag skulle åka till henne. Sagt och gjort. Kex öppnade dörren iförd mysbyxor. Sen blev det en väldig fart med smink och kläder och så åkte vi till Engelen!

LoudInc var precis så bra som vi hade förväntat oss!!! Och lika snygga som vi hade förväntat oss!!

Lite bilder, taxichaffisen var ny och hade med sig egen gps. Hur svårt är det att hitta till mitt Kex liksom??? Kex bjöd på drinkar och blev sen lite orolig över vad hon glömt, men hon hade inte glömt nåt!

Bilderna på LoudInc blev så många så att de får vara på en egen sida. Kolla här!!

Helt underbart att överraska Lund! Hon hade inte en aning om att jag skulle på Engelen, hur skulle hon kunnat veta det när jag inte själv visste det? Det var en kanonkväll!! Jag träffade en tjej som precis gått ut skolan och blivit frisör så jag passade på att klippa mig också. Helt normalt! Hon fick mitt telefonnummer så jag hoppas verkligen att hon ringer upp!!

Imorse så åkte syrran och Sus till Rhodos. Där ska de hälsa på ett Sus-barn och så ska de leta efter ground zero efter Kolossen på Rhodos. Det finns inga spår efter Kolossen och har inte funnits på typ tvåtusen år, men leta ska de minsann!!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Skillnaden på en kille och en man är att killen kan bo på olika ställen."
Trine, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009