Onsdag

Idag drämde jag till och klarade av datakörkortet!!!

Fatta hur mycket lättare det blev med packningen nu när jag bara behöver ha med mig minstaste datorn! Jag hade ju planerat att jag var tvungen att ta med en dator som har skivspelare eftersom jag trodde att jag skulle få sitta och plugga på landet. I stora resväskan skulle stora laptopen, brikettpressare, lås, kläder, knäskydd och så nästan få plats. Nu går allt ner i lilla resväskan! Och det är blir inte ens svårt att få igen väskan!

Jaha, så skulle jag då gå in på sj.se för att beställa en resa. Det var inte helt lätt men jag tror att jag gjort allt rätt. Eller jag vet eftersom det efter lååång väntan kom en biljett till min telefon. Ringde upp Mamma och hon skulle vara på plats för att hämta mig!

Resan blir imorron.

När biljetten var beställt då började jag då kolla vad jag egentligen ska ha med mig. Det slutade med att jag inte packade nånting nästan, ja, förutom det jag nämnde här ovanför dårå. Jag tycker alltid att det brukar vara jättemycket som ska med, det är det ju egentligen nu också men eftersom alla stora saker redan var här och bara att lägga ner så kändes det lite. Men väskan blev tung! Tur den har hjul!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är flickan som bestämmermest. Men om man tycker om henne väldigt mycket kanske hon låter en bestämma lite grand."
Morten, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009