Lördag

Dagen börjar med att jag är säker på att det är fotboll klockan tre. Sen så börjar jag fixa och dona här och tänker att det är tur jag har öl till fotbollen, då kommer jag på att fotbollen inte är förrän imorron. Hur kunde jag hoppa över lördagen och tro det var söndag liksom?

Var med syrran och handlade lite. Helt oinspirerad. Köpte korv och korvbröd för jag fick ta hem ketchup och senap från landet. Leverpastej, mjölk och en cdskiva följde med hem också. Cdskiva liksom! Jag har inte köpt en skiva på mååånga år!

När jag kom hem så hittade jag inhandlingslistan jag börjat på redan innan jag åkte. Värmeljus, nagellacksremover och makaroner. Men jag tycker min handling var bra även utan lista idag!

I tidningarna hittade jag att Astrid Lindgren fortfarande säljer hur bra som helst, sju år efter sin död. Aftonbladetartikel, länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.

Annars så blir jag lite upprörd över att SverigeDemokraterna inte får annonsera i Aftonbladet. Vi bor i ett demokratiskt land och jag tycker att alla ska få framföra sin åsikt även om jag inte håller med. Samtidigt så får ju SD en hel massa gratisreklam när detta slås upp i tidningar och övrig media.

"Jag håller inte med om vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att säga det." ~ Evelyn Beatrice Hall (ofta felaktigt tillskrivet Voltaire) Detta är direkt kopierat från Wikipedia.

Jag hann med att bli lite mer upprörd också. Eftersom jag inte hade nån remover hemma så gick jag ner på Konsum för att inhandla det. För det första så har dom inte remover utan bara aceton med olja, värsta nerköpet men jag tog det. När jag var i affären så gick jag förbi brödavdelningen, det är väldigt urplockat och dessutom så ser jag att där ligger bröd som är bakat den 14:e Och det var det som var bakat senast. Men hur faan kan dom ens ha sånt framme???

Himlans tur att jag inte behövde köpa bröd!

Lite senare ringde syrran, hennes Firefox sa att den ville uppdatera sig och hon visste inte hur hon skulle göra. Jag sa att hon skulle läsa vad som stod och det gjorde hon, och så frågar hon mig vad hon ska trycka. Jaa, vad vill du göra sa jag då. Och vet ni, hon klarade sig nästan genom installationen av nya Firefox helt själv!

Sen så måste jag ju bara skriva lite om att jag gillar internet och dess möjligheter. Jag tror faktiskt att jag har fått mer hjälp av kontakter på internet än av min behandlingsansvarige på öppenpsyk de senaste fyra åren. Egentligen så är det ju hemskt att det finns så mycket människor som mår så himla dåligt där ute men samtidigt så är det så skönt att kunna få dela med sig om hur det är att må dåligt.

En del människor tror att de har ångest bara för de är nervösa över att träffa nya människor. De har ta mej faan inte en susning om ångest! Har man sin första ångestattack så tror man ju fasen att man ska dö! Dö på riktigt, hjärtat ger upp eller nåt. Och så det här med försäkringskassan, där har de ju inte en aning om vad det innebär. Kanske jag ska bli sån där handläggare på försäkringskassan i mitt nya liv? Jag har i allafall erfarenhet om vad det innebär!

Ett stort tack till alla mina vänner som hjälper och stöttar mig! Ingen nämnd och ingen glömd, ni vet vilka ni är!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man vill behålla den man är ihop med måste man tala om var man bor."
Josephine, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009