Måndag

Jag har bestämt mig att jag vill ha nya dimmers, alltså inte såna som man har på lampor utan en sån man har i vatten som gör rök, eller ånga är det väl egentligen. Kontaktar Vikingland som jag har handlat av förut och alltid blivit nöjd. Får svaret att de inte har några av de modellerna jag vill ha hemma. Nu väntar jag på svar om de kommer få hem såna igen.

Så bara för att dom inte hade några hemma har jag försökt återuppliva mina tre dimmers jag har hemma. Två var helt jättedöda och åkte i soppåsen, en är det lite liv i men det blir ingen rök, den bara skvalar runt vattnet lite.

När jag började med dimmer så fanns det bara hos Vikingland, nu för tiden finns det även på andra ställen, så i värsta fall får jag väl handla från nåt annat ställe. Men jag gillar Vikingland, de brukar dessutom vara på Formex-mässan.

Till slut så fick jag igång den dimmern som hade lite liv i sig. Det krävde en hel del rengöring av både dimmer och skål och glaskulorna i skålen. Men jag kände mig lite lätt lycklig när det började fungera faktiskt! En hel del plockades fram, jag har en hel låda med dimmertillbehör, och när den sen började producera rök så var det dagsljus, inte det optimala för en dimmer. På kvällen blev det genast lite mysigare:

Under tiden när jag höll på med dimmern så passade jag på att köra storkok köttfärssås basic. När det här med dimmern tog sån tid så fick jag för mig att jag skulle stoppa i spaghetti i köttfärssåskokningen, nåt jag aldrig provat förut men det funkar ju när man gör lasagne, sagt och gjort, i med spaghetti. Det blev kanonbra och dessutom ännu latare än jag brukar vara, nu behöver jag bara ta fram en burk och värma i micron så är hela middagen klar!

Samtidigt med detta så brände jag en skiva till Mamma. Japps, skivan jag köpte här om dan! Känns lite onödigt att köpa två skivor av samma inom samma familj!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man vill göra sin kille glad ska man ge honom kalsonger i födelsedagspresent."
Ditte, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009