Onsdag

Skolan idag!

Nu har jag gjort om mitt schema igen! Jag får hoppa över att gå på hemsida för nu ska jag gå på foto, personlig utveckling och stresshantering. Det blir för mycket om jag ska göra allt på en gång, och att komma iväg till skolan varje dag känner jag att jag inte klarar än. Ja, allafall då, nu blir det skola onsdag, torsdag och fredag varje vecka. Håll tummarna att jag fixar det!

Innan jag kom iväg till skolan idag så hämtade jag hojen och lyckades låsa in Mamma!

Ja, nu är det där med att låsa in inte så farligt som det låter. Mamma har ett lås på ytterdörren som man kan låsa och låsa upp med nyckel både på utsidan och på insidan och när man låser från utsidan så fäller man ner en knapp och då går det bara att låsa upp med nyckel från insidan. På insidan finns ett vanligt vred också men det blir ur funktion när man fäller ner knappen. Mamma fick gå ut med nyckel när hon skulle iväg.

Jag liksom missade att Mamma var hemma. Trodde hon var och simmade eftersom hon gör det ofta på mornarna.

När jag kom hem så var jag helt slut i vanlig ordning. När jag vilat lite på soffan så kände jag att jag var grymt trött på att ha slut på värmeljus. Den tanken resulterade i en tur till Ikea och inhandling av 400 värmeljus! Tid från tanke till att jag var hemma igen, 40 minuter. Då hann jag med att tanka Wilbur också, han ska ju ända till Västerås till helgen och förra gången vi åkte dit så sa det ju schlorp i tanken så det är bäst att vara förberedd!

Vi får se om jag märker om Mamma är hemma eller inte imorron eller om jag låser in henne då med.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Säg att ens tjej har jättemånga myggbett, då kan man ge henne en spruta i present."
Anders, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009