Lördag

Jamen jösses! Jag var så slut igår och dessutom lite halvstressad över att jag lovat Mamma att skjutsa henne till Västerås idag.

Jag har i flera omgångar försökt få tag i Maysan och nu äntligen fått tag på henne. Hon bor i Västerås men när vi var där idag så hade jag inte en tanke på att kanske höra av mig till henne då.

Anledningen till Västeråsresan var att hon som tagit över gården efter min Mammas kusin hade plockat ihop saker som hon tänkte att släktingarna kanske ville ha. När vi kom dit så verkade hon inte ha en endaste aning om att vi skulle komma dit, men allt löste sig.

Jag fick med mig lite bilder hem, på Mammas en moster när hon åker skidor. På den tiden var det inte så vanligt att gamla damer gav sig ut på skidor och dessutom så ser hon så hejjig ut! Min Pappa stod för att valla skidorna åt moster Gulli!

När vi närmade oss Ståkkhålm igen så kom vi på att det är löningshelg och då ville vi inte handla nånting mer än mjölk. Det var så mycket folk och köer på Ica att jag fick scanna Mammas varor för att vi inte skulle bli kvar där en halvtimme i kö. Just idag så uppskattade Mamma detta med självscanning!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Kär kan man åtminstone vara tills man slutar på dagis."
Sanne, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009