Tisdag

Man har ju oanade resurser här hemma. Igår så skulle jag bara hänga in en jacka i garderoben och då hittade jag mitt set med fasta skiftnycklar! Alltså, jag tror jag letat efter dessa i två år eller nåt. Och, det konstigaste är att jag har letat precis där jag hittade den, det är min hylla med verktyg nämligen.

Idol har kommit igång lite mer på riktigt så gårdagskvällen gick åt till att se på Idol och samtidigt messa med Cam. En av killarna, Nicklas, ser exakt ut som en äldre upplaga av Ed, en av Cams söner, så honom vill vi ha kvar. Det var bara två av fem som skulle gå vidare. Jag vet inte om Cam röstade, jag gjorde det inte. Nicklas fick inte vara kvar.

Jag har också varit lite vuxen och gjort en sak jag aldrig gjort förr! Jag har sålt teckningsrätter på aktier! Egentligen har jag inte en aning om varför man gör sånt men jag fick bra hjälp och nu är allt klart. Jag skulle inte haft en aning om att jag skulle göra det om det inte hade varit för min Mamma som upplyste mig om att jag skulle göra det.

Idag var det tvättstugan för hela slanten! Jag började halv tio och var klar strax före fyra. Vilken tur att det var ledigt!

Mitt i tvättandet så kom posten. Min cykelkorg har äntligen anlänt!!! Tyvärr så passade den inte helt bra att fästa på bockstyre men det kommer jag lösa alldeles snart känner jag på mig.

Självklart var jag tvungen att ge mig ut på en tur med cykeln. Den blev inte alls lång för nästan direkt när jag kommit ut så skulle jag bromsa och då gick bromsvajern till bakbromsen av. Frambromsen är sådär så jag ville faktiskt inte cykla utan bakbroms. Det var mycket olja på den där bromsvajern så jag ville inte hålla på med det samtidigt som tvätten, får se en annan dag om jag kan laga det.

Eftersom jag redan har en massa bilder här idag så tar jag några till. Jag trodde faktiskt att det här med tvättstuga ska vara ett ställe där man verkligen känner att allt blir rent och fräscht, speciellt efter stambyte. Från min fräscha tvättstuga:

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är kär i en flicka kan det gott hända att det håller i sig hela livet. Åtminstone tills man flyttar."
Peter, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009