Lördag

Gårdagen var ingen vidare dag. Hela natten låg jag och vaknade så fort jag rörde mig, jag hade sååå ont i axeln. Jag har känt det hela sommaren men nu var det värre, jag borde nog uppsöka läkare och sjukgymnast. Det är bara det att det är så himla svårt att komma iväg till läkare.

Jag tillbringade dagen med att hitta en ställning där jag kunde slappna av utan att axeln gjorde skitont och det var inte det lättaste kan jag säga. Helt trött av att det gjorde ont och så fort jag slappnade av så kom smärtan i stora mängder.

Ja, det blev ingen skola igår, men nästa vecka blir det nya tag igen!

Idag var jag, som vanligt när syrran och Izas matte åker på kryssning, jour för att hjälpa till i frågesporten som på båten. Man kan vinna en resa och dom vinner alltid en ny resa för att jag är jourhavande lexikon. Men idag svarade jag utan googling, kan dom vinna då?

Dagens strumpa, en filuransocka minsann!

Ja, nu vann inte syrran och Izas matte eftersom jag svarade fel på en fråga. Felet jag gjorde var att jag utgick från att de visste vem som är trummis i Rolling Stones nu och uppgav svaret Tony Chapman, han var ju med i Stones from the beginning liksom. Nu visste inte dom Charlie Watts som jag trodde och då blev det fel med alltihop. Jaja, dom kommer åka båt flera gånger så jag har flera chanser att svara rätt på deras frågor!

Sen så höll jag på att fixa med mina dimmers, rökmaskiner alltså:

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Förälskelsen varar för evigt tills man gifter sig."
Line, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009