Fredag

Jag och Lund har lite kontaktproblem. Hon har hela veckan lyckats ringa när jag åkt hoj, stått i duschen eller på annat sätt inte hört telefonen. Varje gång har jag tänkt att jag ska ringa upp och varje gång har klockan blivit för sent på kvällen för att ringa. Senast idag så lyckades hon ringa precis när jag åkte hoj mellan apoteket och garaget, en tur på knappt fem minuter.

Men snart får vi säkert kontakt!

Dagens strumpa får mig att tänka på att det snart är jul:

Idag utanför skolan så fick jag en utskällning! En gubbe stormade hyttande med näven fram till mig när jag precis kom med hojen och skulle låsa den och gå in. Det är minsann parkeringsförbud där jag står. Förvisso har han rätt i just den detaljen om p-förbud men hans argument för att jag inte skulle stå där var att det var uppsamlingsplats vid utrymning av skolan och om jag står där med hojen så får inte hans 800 elever plats där. Fatta vilken stor hoj jag hade idag!

Jag frågade gubben vart jag skulle parkera och han skrek och viftade att: DÄR, DÄR, DÄR!!! Eftersom detta hände på morronen så orkade jag inte argumentera utan åkte iväg och ställde hojen nånstans dit han pekat.

Platsen ligger precis utanför skolan och där brukar man inte ha uppsamlingsplats för där ska utryckningsfordon få plats. Jag var tvungen att ringa MrT för att fråga hur det ligger till med den saken, MrT har ända sen vi träffades första gången jobbat med brandskydd. Jorå, mycket riktigt, man bör inte ha en uppsamlingsplats precis utanför huset och speciellt inte för 800 personer. Och 800 personer försvårar mer för utryckningsfordon än en motorcykel ställd åt sidan på platsen.

Personligen så tror jag att gubben inte fått nåt på länge och var tvungen att vara arg på nånting och att det just idag råkade bli jag.

Jag tror att jag måste ta hojen till skolan och ställa den på parkeringsförbudet även nästa vecka!

Nu ska jag göra mig klar för att åka till Cam. Idag börjar Idol på riktigt!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är kär håller det i sig tills man blir 40 år. Då hittar man garanterat någon annan."
Kim, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009