Lördag

När jag skulle åka iväg till Cam igår så kom jag på att jag kanske vill ha några öl till fotbollen idag. Hur mycket folk kan det vara på bolaget tio i sju en fredag liksom? Svar: Jättemycket folk!!

Kvällen hos Cam började med att jag lät både Al och Ed smaka på rökt älghjärta. Grabbarna gillade det inte. Cam tyckte det var grymt gott även fast hon inte äter inälvsmat.

Ett stycke konstig vattenmelon skars upp. Ja, faktiskt att den var konstig. Först när kniven sattes i melonen så rann det ut vatten och sen så låg liksom kärnhuset helt för sig självt. Vi tror att Konsum förvarar sitt frukt och grönt i köldgrader.

När både melon och morötter var uppskurna och dippen blandad så åkte spriten fram. Jag typ badade i sprit. Eller nja, inte hela jag utan mest min rumpa. Det var dags för p-spruta nämligen. För första gången nånsin så gjorde det riktigt ont. Jag blev helt förvånad och lite orolig. Men, när man har en erfaren sjuksköterska som förklarar hur det ligger till så blir man lugn som en filbunke direkt!

Kvällen spenderades sedan i soffläge framför Idol. Vi tyckte mycket lika och lite mindre olika. De vi ville ha kvar blev kvar och det var det viktiga. Soffläget förgylldes av att Puss gjorde oss sällskap. Han, till skillnad från grabbarna, älskade det rökta älghjärtat! Tyvärr så går han just nu på strikt diet för att han har drabbats av nån form av matallergi. Stackarn, han verkligen kämpade med att få tag i köttbitarna. När han norpat två i ett obevakat ögonblick så gömde vi det fatet under chipsskålen.

Helt aptrött åkte jag hem och var då mycket lycklig att jag tagit bilen och inte cykeln som jag hade tänkt från början. Nästan nollgradigt och trött är inte de bästa förutsättningarna för en cykeltur. Varm och utan missöden var jag hemma på tio minuter!

Om det blir att se fotboll eller något annat idag vet jag inte än. Den som lever får se! Jag har i allafall varit på affärn och laddat upp med snacks om jag nu tittar på den där landskampen. Mitt nya favvosnack är rökt älghjärta med dip!

Jag intar soffläge!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man är kära i varandra tills barnen river ut böckerna ur bokhyllan."
Astrid, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009