Måndag

Jag och Lund har äntligen fått kontakt!!!

Vi hade nästan kontakt på msn i lördags men då hade hon en dejt hemma hos sig så det blev inte nåt pratande. Igår så ringde hon när hon var på väg hem efter att ha lämnat av dejten på min sida stan. Ja, hon tyckte det kändes lite läskigt på den här sidan.

Eftersom det var söndag så passade hon på att åka genom stan eftersom det är gratis på helger.

Saker jag gjort i helgen:

  • Tvättat 16 tröjor
  • Arrangerat en dimmer
  • Bytt två glödlampor
  • Druckit fyra öl
  • Suttit och pratat med Korsis hela lördagnatten
  • Jag måste verkligen börja göra nåt mer vettigt av mina dagar.

    Just nu så håller jag på att försöka programmera om min hjärna. Lära mig att tänka på annat sätt, lite KBT sådär. Läste nånstans på nätet om hur man ska tänka för att göra sömnen bättre och försöker med det. Det lär inte funka på en vecka men kanske på lite längre sikt. Just nu vaknar jag hela tiden för att min axel gör så ont, men, det gäller att tänka lite annorlunda och acceptera att det är så. Hur det än går så skulle det kännas grymt bra om det funkar, tänk att kunna sova utan sovisar!

    Tyvärr så är det massa andra tankar som stör mig både i vaket och sovande tillstånd. Bara det här med ekonomin och att det faktiskt inte är så himla länge kvar tills jag står utan ersättning från f-kassan plågar mina tankar ganska många timmar per dygn. Dumma f-kassan!

    Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



    citat från "barns tankar om kärlek":

    "Kär kan man bara vara för evigt om man hela tiden hittar någon ny att bli det i."
    Marie, 8 år

    föregående dag
    nästa dag


    © filuran 2009