Torsdag

Idag var det dags för ett par favoritstrumpor igen!!! Dessa har jag fått i present av Edna, hon vet minsann hur man köper strumpor!

I skolan så var det personlig utveckling. Det är min favorit att gå på just nu. Idag kom jag till insikt att jag faktiskt kommit en bra bit på väg att acceptera min situation efter kraschen när jag blev riktigt utbränd. Precis det han som leder kursen säger brukar hända med utbrända, han kunde precis likabra sagt att han pratade om Filuran!

Under vår lektion så kom jag fram till att min, förhoppningsvis snart föredetta, behandlare borde gå på dessa kurserna. Och Fredrik, han med tofsen och övriga i regeringen som bestämmer borde också gå på kursen. Och f-kassapersonal.

Kursen är allafall riktigt bra och intressant. Varje gång jag är där så hittar jag något litet som jag kan använda i kampen som jag vill ska leda till ett bättre mående!

Tyvärr är det så att regering och f-kassa sätter käppar i hjulet med sina nya regler. Det är faktiskt extremt stressande att veta att man snart är utförsäkrad.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Säg att man träffas fem minuter och sedan inte mer den månaden då kommer kärleken att försvinna."
Pernille, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009