Måndag

Helgen var...ingenting...jag mådde bara pissdåligt och hade ingen ork alls....

Dagen idag började med att jag vaknade av ett klick. Det klicket innebar att elen försvann. Eftersom jag varit med om elavbrott förut och att saker gått sönder så gick jag upp och drog ur datorer och tvlåda. Sen gick jag och la mig igen.

När elen kom tillbaka lät det inte klick utan mer som ett lite metalliskt plong. Jag hann höra lite på min bok och sen var det dags att gå upp.

Idag skulle jag på möte med en arbetskonsult.

Allt, ja, förutom att jag inte visste om datorer och tvlåda skulle starta efter elavbrottet, kändes bra. Det var bra ända tills jag klev på bussen. Min buss gick ungefär lite efter halv tio och det var proppfullt med folk! Så hela resan försökte jag att kontrollera mig själv så att jag inte skulle få nån jättepanikångestattack.

Framme vid mötet så var jag inte i bästa kondition men han jag skulle prata med förstod problemet och var lagom eller hur jag ska säga. Han hämtade ett glas vatten och sånt och så var det inget mer med det. Det som kom fram var att jag inte riktigt nåt mina delmål än. Det kom också fram att det faktiskt inte bara är jag som har svårt att få prata med min, förhoppningsvis föredetta, behandlare, arbetskonsulenten hade jagat honom också. Psykologen som ska hjälpa mig med behandlarbytet har försökt få tag på honom i tre veckor utan att lyckas, hon ska åka dit och sätta sig utanför hans dörr för det tror hon är enda sättet att få tag på honom.

Ja, allafall då, vi kom fram till att jag kan bli precis vad som helst, nästan. Och att min ångest över att inte klara tre dagar i veckan kan lösas genom att jag bara går dit två dagar i veckan. Det är faktiskt inte lätt att välja, det finns massor med saker som jag vill gå på i skolan och så ska jag begränsa mig så mycket, känns konstigt eftersom jag är van vid att klara av det jag föresatt mig.

På bussen hem var det betydligt mindre folk och allt kändes bra. Det kändes så bra att jag gick en tur till FiluranCity och inhandlade nagelfilar. Nagelfilar hade jag bestämt att jag skulle köpa redan för flera dagar sen, bara för att dagen började så jävligt så tröstshoppade jag ett lipgloss också.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har flera tjejer och inte riktigt kan bestämma sig för vem man vill gifta sig med struntar man i det och väljer en helt annan."
Rasmus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009