Tisdag

Både dator och tvlåda gick igång nästan helt utan problem efter strömavbrottet!

Det var inte bara jag som hade strömavbrott igår. Syrran skulle gå ut en sväng med Iza när hon kom hem från jobbet och i Izas port var det tvärmörkt. Dessutom så finns det inga fönster i den porten. Syrran letade sig fram med hjälp av tändare. Iza gick också försiktigt i mörkret. Hundar har alltså inget vidare mörkerseende.

Efter allt igår så bestämde jag att jag ska minsann inte göra ett jävla dugg! Det gjorde jag inte heller. Jag låg på soffan. Jag glossade med mitt nya gloss. Jag virkade lite. Jag drack öl. Jag såg på fotboll.

När jag låg på soffan så hade jag tvn på och hamnade i förlossningskliniken på fyran. Alltså, människokroppen är så himla fiffig och smart uppbyggd på alla sätt och vis, varför har inte den viktigaste funktionen blivit bättre? I alla liv, människor, djur, växter, så måste man producera avkomlingar, varför ska det vara så svårt och jobbigt att föda barn då?

Idag tror jag att jag ska byta lakan i sängen. När det blir att jag mår så himla deppigt och allt så är det en av sakerna som får vänta. Det blir sådär dubbelt jobbigt, jag är van att byta lakan en gång i veckan och så orkar jag inte det, så när jag lägger mig så känns det inte riktigt bra med lakan som inte är bytta på två veckor. Jag blir galen!!

Och, jag måste faktiskt börja ha med mig dator precis hela tiden. Till och med Mamma frågar om jag har datorn med mig när jag kommer dit för att det är nåt hon vill kolla. Vilken tur att jag köpte ny handväska i somras, den köptes för att jag var trött på att ha ryggsäck när jag åker hoj och för att minstaste datorn går ner i den, nu får jag helt enkelt släpa med den hela tiden. Mobilt bredband är guld värt känner jag.

Som ni redan vet så har ju jag världens bästaste kompisar! Den här gången så är det D-mannen som har fixat en inlogg till PDF-tidningen på dn.se. Min Mamma och Pappa har alltid haft DN som morgontidning, nu har Mamma sagt upp den efter 40 år och det känns lite konstigt att inte kunna skriva ut korsorden på helgen. Världens bästa D-man har nu ordnat det!!!!

Jag har också världens bästaste kompisar som har en extended lördag på en måndag. Vi hade kalaskul och spelade massor av bra musik igår. Puss på alla som var med!

Det var så himla kul och det hände så mycket och jag blev helt uppspelt och skulle visa en bild på min pyjamas, inte det mest intelligenta jag gjort. Här är bilden allafall:

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan visst ha flera killar. Om det är någon som frågar säger man ingenting."
Katrine, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009